zondag, november 16, 2008

En nu van de andere kant............

Hieronder het verslag van dezelfde wedstrijd door de Floreant verslaggever. Blijkbaar heeft hij een heel andere wedstrijd gezien.

Floreant 6 - CVC Reeuwijk 6 2 - 1 15 november 2008 12:45 uur
De topper tussen Floreant 6 en CVC Reeuwijk in de 8e klasse G was een spannende wedstrijd. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. Zoals het in deze wedstrijden betaamt, werd er voor elke bal gestreden. Doelpunten leverde dat nog niet meteen op, wel een aantal kansen voor Monhim en Wilco. CVC was vooral gevaarlijk met schoten van afstand. Dommel moest een aantal keren gestrekt naar de hoek. Na een fel duel waarbij een CVC speler geblesseerd raakte, vond CVC het nodig de boel eens flink op te stoken. De eerste helft eindigde met een opstootje, maar zonder doelpunten. In de tweede helft had scheidsrechter John het geheel onder controle. En er werd gescoord. Eerst door Wilco met een volley, op aangeven van Arthur 1-0. Na een lichte overtreding in ons strafschopgebied ging de bal op de stip, 1-1. We wisten uiteindelijk de wedstrijd in zijn geheel naar ons toe te trekken door een prima goal. Een doelpunt geinspireerd op AZ. Robert zette Monhim met een steekpass aan het werk, hij trok de bal voor. Wilco kwam goed voor zijn man en kon eenvoudig binnenschuiven, 2-1. Een belangrijke en verdiende overwinning op een directe concurent.